Friday, 3 June 2011

Setia Bersama...

Alang dah nak updte blog biar update semua yang ada kan...hehehehe...segala-galanya ada kan... lama gak dah simpan cita2 nie..Sepanjang bersama CINTA WIDOW, hidup ini diwarnai dengan corak2 kehidupan yang berwarna-warni ( pergh ayat...memang sah2 kena perli baik punyer ti )

suka duka bersama
Seronok bersama Cinta Widow bab semuanya PANDAI mengambil hati geng2...Masa KAKS merupakan masa yang seronok bila bersama..hahahaha...Sentap menyentap sesama sendiri sentiada mewarnai hari2 kursus yang dilalui CW...Paling banyak kena SENTAPAN ialah Kakak saya yang tercinta iaitu HANZ...Cian awak kak, Hari pertama dah sentap ngan Med, Layla , n Asya...pastu main tukar2 giliran lak nak sentap...hahahaha...Layla, ingat trademark kita 90 sentiasa bersabar kan...SENYUM, TAK PERLU KATA APA-APA...hahahaha..

saya sayang semua


 Kat cini, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada CW sebab sudi berkawan dengan saya kan...( awak ingat kalau awak baik dengan saya, saya nak kawan dengan awak la kan...) Walaupun sering sentap-menyentap tapi masing2 tak panjangkan kesentapan diri...kan...ha...sekarang CW dah tau kan Med memang ada masalah komunikasi cikit pagi2 biasalah tue baru bangun kan...pastu semua bersiap AWAL kan hehehehe...ok r.. saya nak tengok Maharaja Lawak...sok update lain lak...

2 comments:

A Crack Mirror said...

awak ingat kalau awak copy dengan saya, saya nak sengih sorang2 kerana awak la kan...ish.sempat lagi kan??aduh! rindu tgk muka med mengajuk ayat kat ats tu..ahahha~yer setia bersama..harap2 kita berkekalan sampai habis k..:P

mydarlingmag said...

hahahahaha.....boleh bersama panjang kalau CW tak panjangkan kesentapan masing2 kak....:)