Sunday, 9 October 2011

Empai bisi penyangkai...

Shalom...

Kini tunga aku diau kediri empu,
bedau bulih tawing agi benung berunding,
nama meh penyadi pengidup ku ila.

Semua kaban aku ti serambau dulu,
udah berumah tangga ngentap ka diri empu, 
semina aku aja empai bulih sulu,
pengidupku sunyi diau kediri-diri.

Kasih aku wai,
nadai alai berpanggai,
umur tu udah manggai,
lalu nadai penyangkai,
nama penyadi ila dini alai ku ngiga...


heheheehhe...manah kini lagu aku tu wai? baru udah mending ka lagu Sima, manah amai leka jaku ti dikarang Rickey El. Leka jaku lagu tue sigi ngena gau pendiau ku diatu, mayuh udah bala kaban ti serambau enggau aku nyau udah ngentap ka diri...Suba bisi gak tawing enggau bergulai tang sayau seribu kali sayau " asam lia enda bertemu meh nya". Enda meh nya ngawa neh...mayuh gak orang ka bergulai enggau aku dudi ila..Engka bedau bisi limpang sida ka bertemu enggau aku..hahahahaa....leka lagu siti tu tuju ke aku ngagai bala tawing ku dudi ila neh...Awak ka mujur bergulai meh tua ila auk...hehehehehehe

Nempuh Gelumbang

Taja tasik mayuh gelumbang,
nadai ngasuh kapal terpagang,
sigi ulih nyemerai ngelayang.

Baka nya meh tua bujang,
anang irau ke jaku orang,
ngambik semaya tua enda balang.
Semua pengawa dikereja,
sigi bisi utai ngachau belama,
asal kitai enda lemi ati,
nya baru ulih mujur dudi ari.
Aku nemu orang mayuh enda rindu,
enggai meda tua bergulai sulu,
jaku jai nyadi peransang,
nya mina penguji magang,
aram tua belayar nempuh gelumbang.

pict lama tapi ttp cantek....

Mupuk dulu aku wai, ngajih ka kitai uluh bertemu baru meh....jalai ku....

Saturday, 1 October 2011

KOSONG

Shalom....

Setelah hampir 3 mggu menghilang tanpa sebarang post, akhirnya saya datang untuk post yang terbaru...Sebenarnya, takde cter bez yang nak dikongsikan...Cuma akhir2 nie, jiwa terasa kosong sangat...2minggu yang lalu hati diisi dengan harapan untuk berdua, tapi apa yg berlaku sebaliknya pulak....huhuhuhuhuhuhu...serius, memang rasa kosong..

Tadi bla tgk HOME fb, tup2 kuar gmbar kawen kawan2 yg sama skul n klaz...huhuhuhuhuhu...da g gmbr kwn2 ngan pakwe n makwe mereka....Sebenarnya ok jer kan, tapi td bla tgk rasa cemburu lak...cemburu yg baik la...uhuhuhuhuhuhu....Nak tak nak, Suka atau tidak saya kn terima hakikat yang jodoh blom sampai g...

Ok2...tak mau lagi mood sedeh...hihihihi, da satu pgalaman lucu yg dilalui saya mggu lpas...hampir 5 hari gak TRAGEDI nie berlaku gara2 cerita dongeng tentang firasat mimpi...Hahahahaha...ok, lau tak salah, malam selasa  a.k.a tdo hari isnin, saya tlah bermimpi kna patuk ular kat tumit kaki kanan..hahahahha, kalau ikut crita org dulu2, lau mimpi cam 2 akan dapat jodoh tak lama lagi..then pagi slasa med poret ngan asya pasal mimpi 2, then dia cter lak pasal rama2 dtg umah pastu pompuan 2 kn pinang n kawem dah...Adoiyai...lau jadi knyataan mau med pengsan...lau setakat bercouple 2 leh g trima, lau bab pinang meminang nie, mmg med tolak tepi la jawabnyer..Yer r...mana nk byr duit ptptn g, nk bis kan degree g, nk bayar hutang kat parent g, etc...

Tapi jodoh tak leh tolak kan?..takpe2, memandang kan med dah da hint da org nk mask meminag, so med prepare alasan yang KAW2 mencabar keimanan org hahaahahahha....Hanz WWC pernah gtau med yang med nie sorg2 jer bab med memilih....erm..Hanz, sebenarnya med bukan memilih tapi.......TERLALU MEMILIH...hahahahhahha...yer r....plg utama mesti LELAKI ( wajib), tak merokok ( bab tak tahan hidu asap rokok,leh wat pening pal), fizikal tak kisah janji tinggi drpd med, muka ala2 korea...etc...hahahahahahhahahaha...mmg ssh r nk jmpa yg sepadan kan....Tapi takpe, med sudi tggu samapi ada laki yg da ciri2 cam 2 kan...hehehehheheh...k3...dah masa untuk med tdo lak...hehehehehhe...luv u...