Saturday, 1 October 2011

KOSONG

Shalom....

Setelah hampir 3 mggu menghilang tanpa sebarang post, akhirnya saya datang untuk post yang terbaru...Sebenarnya, takde cter bez yang nak dikongsikan...Cuma akhir2 nie, jiwa terasa kosong sangat...2minggu yang lalu hati diisi dengan harapan untuk berdua, tapi apa yg berlaku sebaliknya pulak....huhuhuhuhuhuhu...serius, memang rasa kosong..

Tadi bla tgk HOME fb, tup2 kuar gmbar kawen kawan2 yg sama skul n klaz...huhuhuhuhuhu...da g gmbr kwn2 ngan pakwe n makwe mereka....Sebenarnya ok jer kan, tapi td bla tgk rasa cemburu lak...cemburu yg baik la...uhuhuhuhuhuhu....Nak tak nak, Suka atau tidak saya kn terima hakikat yang jodoh blom sampai g...

Ok2...tak mau lagi mood sedeh...hihihihi, da satu pgalaman lucu yg dilalui saya mggu lpas...hampir 5 hari gak TRAGEDI nie berlaku gara2 cerita dongeng tentang firasat mimpi...Hahahahaha...ok, lau tak salah, malam selasa  a.k.a tdo hari isnin, saya tlah bermimpi kna patuk ular kat tumit kaki kanan..hahahahha, kalau ikut crita org dulu2, lau mimpi cam 2 akan dapat jodoh tak lama lagi..then pagi slasa med poret ngan asya pasal mimpi 2, then dia cter lak pasal rama2 dtg umah pastu pompuan 2 kn pinang n kawem dah...Adoiyai...lau jadi knyataan mau med pengsan...lau setakat bercouple 2 leh g trima, lau bab pinang meminang nie, mmg med tolak tepi la jawabnyer..Yer r...mana nk byr duit ptptn g, nk bis kan degree g, nk bayar hutang kat parent g, etc...

Tapi jodoh tak leh tolak kan?..takpe2, memandang kan med dah da hint da org nk mask meminag, so med prepare alasan yang KAW2 mencabar keimanan org hahaahahahha....Hanz WWC pernah gtau med yang med nie sorg2 jer bab med memilih....erm..Hanz, sebenarnya med bukan memilih tapi.......TERLALU MEMILIH...hahahahhahha...yer r....plg utama mesti LELAKI ( wajib), tak merokok ( bab tak tahan hidu asap rokok,leh wat pening pal), fizikal tak kisah janji tinggi drpd med, muka ala2 korea...etc...hahahahahahhahahaha...mmg ssh r nk jmpa yg sepadan kan....Tapi takpe, med sudi tggu samapi ada laki yg da ciri2 cam 2 kan...hehehehheheh...k3...dah masa untuk med tdo lak...hehehehehhe...luv u...

No comments: