Tuesday, 31 January 2012

C.I.N.T.A

TABI SEMUA.......

salam windu, salam sayang, n salam 1Malaysia...setelah bebarap bulan menyepikan diri kini saya kembali....
erm....kepadatan aktiviti n assmt membuatkan aku suka makan banyak Vitamin M (malas) untuk update post...hehehehhee....bru dpat result dari exam lepas...so aku terima segala kputusan dgn ati terbuka bab aku tau semt nie aku byk ponteng n tak tmpu perhatian dlm klass...walaupun sedikit kecewa tapi mash mampu tersenyum coz result mash pada tahp SELAMAT.

oh ya berbalik kepada tajuk diatas, hehehehe..lucu gler baca nie....ayoyoyoyo = poyoyoyoyo...
hahahahaha...ok lah...time cuti nie byk gak aktiviti ku buat, antaranya tido+makan+mandi+jalan2+berangan2+KOREA TIME+membuli, dan yang paling bagi kesan adalah NOVEL TIME hehehehe...ikutkan mmg gla n hantu novel, tapi bla semt baru start aku stop operasi takot hanyut dilambung ombak...paling ku suka baca novel karya penulis favt ku ANIS AYUNI...dia lau menulis novel mmg aku dapt feellllllllll giler2 macam tgk movie dpn mata jer....

cuti ini telah menemukan aku semula dengan DIA...walaupun mulut cakap tak suka tapi aku tahu jauh di sudut hati ini berasakan cnta (hahahahahaha jiwang ciot, geli dgr pktaan cinta...xckap k..jari yang gatal2 taip perkataan 2). aku tau lau aku mengucapkan operkataan setuju, engkau dan aku akan saling memiliki sebagai pasangan yang sah, tapi aku tak nak ko tggu aku dengan penuh harapan sebab aku tak mungkin dapat bagi komitment...masih panjg lagi masa dan perjalanan yang harus aku tempuhi..tak sanggup bagi harapan pada insan yang bernama LELAKI sebab aku tau aku pasti akan kecewakan kau...berat hati lepaskan kau pergi, aku buat nie untuk kebaikkan kita bersama..tiada niat untuk melukakan hatimu...lebih baik kau terluka sekarang daripada kau parah kemudian hari...

seriously, ada yang datang mencuba nasib tapi khlas ku hanya anggap sebagai kawan dan tak lebih dari tue...cinta tue bukan hanya untuk memiliki tapi untuk menghargai. pengalaman silam sedikit sebanyak mempengaruhi aku bertindak sedemikian, sekali terluka, selamanya terasa pedihnya

                    " it may take a minute to like someone,
                       only an hour to have a crush on someone,
                       and only a day to love someone,
                       but it will take a lifetime to forget someone"

khas untuk C ( bukan huruf sebenar), thank sebab setia n sedia tggu lina, macam dah alasan lina bagi kat C, tapi C masih nk tguu lina...Cukuplah lina angp C sebagai kawan dan tak lebih dari tue...berkawan dari kecil tak semestinya kawen bila besar kan...hahahahaahaha...

khas buat V, biarlah hubungan ini trus berhenti...jgan hubungi saya lagi, saya tak layak untu lukakan hati awak lagi...carilah insan yang boleh sayangkan awak sepenuh hati k....

biarlah semua berlalu, ringan palak...hehehehe
khas untuk bakal pasanagn hidupku sepanjang hayatku, aku harap aku dapat memberikan segala kasih sayang padamu k...dari mata turun ke hati, dari kawan menjadi cinta, dari cinta menjadi kasih, dari kasih menjadi  suci, dari suci menjadi abadi....
 I.T.A.L.Y = I TRUST AND LOVE YOU......
H.O.L.L.A.N.D = HOPE OUR LOVE LAST AND NEVER DIES....mmmmuuuuaaahhhh