Sunday, 29 July 2012

FrUsT!!!

Tabi bala kaban...

hi, hehehehehe...kenyang tol perut med mlm nie.... Penuh kot... hahahaha..okay, untuk pengetahuan bala kaban, med baru sahaja sampai dekat bilik 249 Le Student 8. Tadi med dan ezzah pergi berbuka puasa dekat umah Kaddy kat area Glenroy.. Tapi frust la... sebab tak dapat nk bergambar dengan Kaddy... Masih ada rasa segan lagi dengan dia.. Orangnya baik sangat.. Med suka suasana umah dan keluarga dia.. Karakter adik Kaddy mengingatkan perangai med bila med ngan keluarga.. especially ngan TWIN med.. sangat ceria dan suka bergurau orangnya.. Sayu jew..sebab tetiba jadi rindu dengan karakter LINNA, NINA... okay2, med dapat kongsikan 4 gambar jer k... esok2 da la lagi gambar nanti.. :)

ni kat stesen Bell Street... nak tunggu train

pukul 3.15 pon sejuk giler

ni kat umah Kaddy... anak buah dia.. teringat AREN

Suka dia layan med..hahahaha.. seronok bebual ngan Hanin

sumber : fb EZZAH, sejuk2 pon makan ice cream..adoiyai

Entry kali ni sikit jew gambar.. oh yer.. lupa nak bagitahu, hahahahaha.... masa cakap2 ngan Kaddy, dia tetiba puji tone kulit med cantek..hahahahaha.. itam kot....Tapi dia cakap orang kat sini sanggup berjemur untuk dapat tone kulit macam med...giler malu med tadi.... kita sibuk2 nak cerahkan kulit, orang sini sibuk nak gelapkan kulit..lucu la... hahahahahahahahaha....so jangan kutuk med COKLAT SANGAT k.....hahahahhahaha..k bye,,,, nak tunggu ASYA on 9 jap...hehehehhe

2 comments:

A Crack Mirror said...

Kak..awak mest da tdo skrg..sbb da kul 1.40am masa kt sane kn...xpe a.bsk pas class sy call awak.sy lupa nk g cr kain td..mati sy.bsk class sy xde kain nk potong..hm.hmpeh.

La..awak xde gmba dgn kd lg la ni?
Ahahaha..stepek cam sy kne kn...ok2.pasni sy xajak awak g...sy try eksperimen sendiri je..berjaya o x...sy diam2 je...sbb med nak tanned..xmo white..huhu

K...med cantik..at last ada gak org kt sana yg puji awak kan..?huhu... :-)

mydarlingmag said...

hahahaha... terasa lah 2.. hahaha.. saya pon terkejut bla dia puji..hahaha at least da gak owg puji... eleh2 nk wat ayat sedih r 2.. kak, tggu awak da product baru n experiment berjaya bru r saya percaya... hahahahha... saya tunggu...

kol 1.40 am... erm dah kat alam mimpi dah kak..hehhehe...k2, xsabar tunggu berita awak...