Tuesday, 24 July 2012

SeMaLaM dAn HaRi InI

Tabi bala kaban...

ha.. kali nie lak post untk gambar ri pertama n hari nie la kan.. sementara tggu asya on9, saya nk update jap r...

Ok, Hari pertama?? Sangat bez, hari ezzah bayak med g city n g RMIT.... Thanz Ezzah k... :)...Med pergi shopping jap barang dapur, then singgah pergi RMIT untuk daftar course... Day by day i realize taht i have to be confident while talking to people even though i know that i'm using the broken eng..haahhahaha...ada aku kisah??? janji org paham n med paham gak per yang mereka cuba tanya med....hhehehhehehhe













ha.... banayk bli barag..heheheehehhe...ok2..gambar yg nak tak nak senyum 2.. erm bkn aper...sejuk r..ni hari pertama tau,,, tau ok la cuaca, ade r rasa haba matahari tue....



HARI KEDUA

Hari kedua g city bab nk bli bku untuk buat jurnal... so awal gak pergi n ngantok sangat2 tau...hehehe
Pas 2 g bank untk bukak akaun, then g RMIT wat student card,,nasib baik muka ok r, coz kat sini nk wat student card ciap on the spot tau..hahhahaha....k2, ni gmbar tok ri kedua... mcam biasalah, kalu nmpak muka kaku je senyum 2 maknanya sejuk gler kot.. tangan dah tak rasa per2 dah.. kebas gler..ri kedua sangat sejuk, tak rasa pon haba matahari...seyes, sikit pon tak rasa....



warna ijau 2 bangunan RMIT r... mcm tadika


ni state library...




tgu lama nk tgk owg konsert..hahahahaha


ni r jinak2 merpati, tp bkn merpati pon..



ni tmt nk tggu bus Le student...


ni menu diner med..


hehehehe.... k sampai disini sahaja untuk hari nie..k2.. luv u.... 

 

2 comments:

A Crack Mirror said...

Cantik nya suasana kat rmit tu..macam tadika sebab dia nak bg mood ceria kat awak kak..muka ketat btl..ahaha.. Yg kt tmpat tunggu bus tu ezzah ke? Tengah membaca ke tido tu?hehehe..
Ok..inosen lagi muka med tu..nnt da 2-3bulan mesti garang..huhu. Kalau nk transform pun lepas ni...jgn ketara sgt tau kak.. Nnt sy xkenal da... Jgn jd cam,'mencaci,mencerca' dah a..ahaha...

Kasih mai ku peda menu nuan...sabar ye..nnt k.adeh post mknan bantuan. :-)

mydarlingmag said...

hahahaha.... mmg cantek kak....ada bgunan RMIT yg satu g macm Transformer hahaha....yup, 2 ezzah r 2...saya tak pasti tdo @ tahan sejuk..hehehehehe... saya ttp budak baik kak...xdanyer berubah coz ssh t immgtn nk kenal..kang tak leh blik msia lak...hahahaha...

menu mknan??? hahahaha....sedap n berselera sangat kak...hehehehhee.....mlm nie mkn roti je....biaslh 2, menu terbaik untuk idup...mkn untuk idup bukan idup untk makan....kak, saya tak xpt bkak blog awk pon...