Wednesday, 15 August 2012

HiLaNg KeJaP jEw

Tabi bala kaban...

Hello..How are you??? Yeah i am fine here.. Much better than last week... :) Sorry la lama pulak tak update kisah hidup med kan.. hehehehe... Busy sikit la.. biasalah, minggu depan Dr. Ling nak datang kan.. so dia nak tau proses Final Year Project med... Research pasal INDIGENOUS.. erm... makin lama wat literature review makin seronok lak nak kaji pasal indigenous people in Aussie... Cuma masih keliru nak pilih skop kecik yang boleh med compare kan ngan masyarakat med- IBAN.... masih kena tambah ilmu lagi... Bila buat research ni macam rasa nak buat master dalam bidang nie.. Sangat bez  bila dapat kaji pasal sejarah aboriginal kat Aussie nie.. Timbul rasa bersyukur sebab dilahirkan dalam komuniti IBAN di Malaysia.. hehehehe.. AKU ANAK IBAN...hahahahha.. APOOO NYA YA BULIH WAI... heheehhe..

Tadi online FB jap .. then tengok ada 1 message kat inbox.. bila bukak, rupanya daripada KAK CHY.. dia cakap dia akan balik ke KUCHING hari khamis... A.K.A esok!!!! hehehehehehe... Jelesnyer...nak balik umah sekarang jew... Tapi per leh buat kan...STUDY!!!!!..hehehehehehhe...... IT OKAY.. I AM COOL ..... So, esok boleh la skype ngan family med...yeah!!! suka nyer..nak tgok muka ABAK, MAK, KAK PAH, KAK CHY, CARLOS, AREN, and SI KECIK CALVIEN...hehehehe... Windunya aku..sryes windu giler.. belum sampai sebulan pon aku kat sini tapi rasa dah bertahun tak jumpa..hhehehehe...Maklumlah, sebelum nie tak pernah lak berpisah ngan family lebih daripada 2 minggu.... ANAK MANJA la katakan..hehehhe... windu lak nak tido nagn mak..nak peluk..( malu lak citer kat sini)....

okay2 juh layan gambar sepanjang med menghilang nie k...

   BIG CLOCK, MELB. CENTRAL


 

  VICT. CITY.. RMIT


                

   HARVEY NORMAN PARK

bajet ayu ditiup angin

hilang kata2... muka xbleh bla...

palak jak nampak

                      

  $ 4150 BATAR BILIK SAMAPAI 30/11/12

                        

  MENU DUA ARI LEPAS


Nasi goreng belado

ayam masak merah

                               

 Lepak Kat Kaws. RMIT


gelojoh beno makan


 yah.. That all for today entry.. hope to see u again k... peace... :)

2 comments:

A Crack Mirror said...

wow..suke la entry kali ni..bnyak gambar princess... :-)
harvey kat sane best x med? Ada iras2 harvey kat sini x? Ke jauh beza?

mydarlingmag said...

hahahah... princess kan... hahaha.... xpernh g harvey kat sana kak... so x tau bezanya.. tapi kat sini bez.. harvey nie kat seblh state libry jew.. 2 blok dr rmit...
saja jlan2 nk survey harga hp, tap, i pad n i phone kat sini.. erm... mlaysia jauh g murah harganya...hehehhehe...

AWK 2 BILA G NK UPDATE BLOG....