Saturday, 29 September 2012

StReSs... + TeNaNg????

Tabi semua..

Hi.. Malam nie nak update 2 cerita la kan.. cite pertama dah post dah sebelum nie.. ni cite kedua lak kan.. tapi cte ni banyak gambar la...

Hehehehe.. lepas je tempoh EDAH untuk presentation.. amboi.. hari seterusnya terus pergi Tulip Festival kat LILIYDALE.. hehehe.. Perjalanan ambik masa 2 jam jugak la.. dari Hostel ke LILYDALE... hehehe naik Tram n bus shuttle yang disediakan bila dah samapi Lilydale station..

Pergh.. Turun je dari bus, terus nampak bunga bungaan.. heheheh.. Masa nak pergi beli tiket, tetiba hari ujan.. biasalah.. musim ujan agaknya minggu nie.. Sejuk xpayah cakap la.. Dah macam musim WINTER dah... hahahha..... Oh ye berbalik kepada topik hujan.. erm.. ujan turun dengan lepbatnya.. tapi Med suka ujan dia sebab ujan batu.. Dan yang paling bezzzzz.. ujan tue macam salji.. Hehehehe... Betapa bersyukurnya Med sebab dapat menjadi saksi keajaiban cipataan TUHAN... Tapi masalahnya, bila ujan macam tue, memang bertambah sejuk lah kan.. hehehehhe... 5-7 darjah celcius... memang terbaik.. dengan bajunya yang MEMANG TEBAL kan.. hahahahha.. rasakan.. Malas la nak cite panjang, cite selebihnya biarlah rahsia.. BUKAN UNTUK TONTONAN UMUM.... hahhaha...




Walawe... rasa nak nyanyi lagu HINDUSTAN jew.. nak main sorok2 n guling2.. hahahahahha


Memang terbaik la... hehehhehe.. tempat untuk tenangkan fikiran....



Juh main sorok-sorok celah celah bunga...



Cuaca yang makin gelap menandakan HUJAN + RIBUT yang teramat DASYAT...


Kat sini wat majlis kawen memang terbang pakaian kawen.. hahaha.. Ditiup taufan.. so nak selamatkan diri kenalah sorok kat celah2 pokok bunga kan..









 Bila dah tengok bunga apa lagi kan.. POSING TIME!!!!

rasa macam TITANIC lak.. hehehehe








amboi.. Punggung tue xleh bla.. hahahha.. seksi ciot..




wow!!! hahahha.. paham2 jelah..pe yang WOW TUE






aksi SUPERWOMAN.. hehehe..



Trip kali nie bukan hanya Med and Ezzah tau.. kita orang ditemani oleh pasangan LAKI BINI dari Taiwan.. Mereka dua baru je sampai kat Melbourne dalam dua hari yang lepas... Semalam masa tunggu bus kat RMIT, kita orang tunggu bus sama2 then adalah tragedi.. so mula berbual... Then kita orang cakap la yang esok (hari nie) kita orang nak pergi kat Tulip Festival.. Then mereka gtau mereka nak pergi sama.. so join lah.. heheheh.. kita orang jalan dari pukul 8.40 a.m- 7.00 p... walawei.. penat.... Med and Ezzah ajar dia pergi naik Train, Tram, and Bus... huhuuhuhu.. bawak dia pergi Preston Market dan High Street.. huhuhuhuhuhu.. Dia siap puji kita orang baik lagi tau.. hehehe.. Then mereka belanja kami DINER.. hehehhe.. Med makan GRILLED PORK WITH RICE... walawei.. lama ciot tak makan pork.. akhirnya makan gak.. hehehehhe.....


Vincent and Ko Kwok


BERSIHKAN SANDAL....


macam nak menari twis je GEGIRL...



Okay.. thankz.. Buat anak and cucu med ... tengoklah MUMMY N GRANDMA g merantau kat negara orang supaya korang bolehla bawak Med g sini lagi.. hahhahahahhahahahahaha.... Bye....

No comments: